Bologna, beef and pork, low fat - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 230 kcal -
Białko 11.5 g 23% DV 200% D
Tłuszcz 19.3 g 25% DV
Węglowodany 2.6 g 0.9% DV
Woda 63.4 g -
Popiół 3.2 g -
Sód 1108 mg 48% DV
Cholesterol 39 mg 13% DV

Witaminy

Cholina 48.2 mg 8.8% DV 76.21% D
Kwas foliowy 5 ug - -
Witamina A 0 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.17 mg 14% DV 123% D
Witamina B12 1.31 ug 55% DV 475% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.13 mg 10% DV 86.96% D
Witamina B3 (Niacyna) 2.54 mg 16% DV 138% D
Witamina B6 0.18 mg 11% DV 92.07% D
Witamina C 0 mg 0% DV 0% D
Witamina D 19 iu - -
Witamina K (filochinon) 0.3 ug 0.3% DV 2.17% D
Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 0 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Folate, food 5 ug - -
Kwas foliowy, ogółem 5 ug - -
Kwas foliowy 0 ug 0% DV 0% D
Retinol 0 ug - -
Witamina A, RAE 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B12, dodana 0 ug - -
Witamina D (D2 + D3) 0.5 ug 2.5% DV 21.74% D
Witamina E 0.22 mg 1.5% DV 12.75% D
Witamina E, dodana 0 mg - -

Minerały

Wapń 11 mg 0.8% DV 7.36% D
Miedź 0.08 mg 8.9% DV 77.29% D
Żelazo 0.66 mg 3.7% DV 31.88% D
Magnez 12 mg 2.9% DV 24.84% D
Fosfor 181 mg 14% DV 126% D
Potas 156 mg 3.3% DV 28.86% D
Selen 11.2 ug 20% DV 177% D
Sód 1108 mg 48% DV 419% D
Cynk 1.5 mg 14% DV 119% D

Brak danych

Alkohol etylowy 0 g -
Popiół 3.2 g -
Betaina 4.3 mg -
Kofeina 0 mg -
Cholesterol 39 mg 13% DV
Teobromina 0 mg -
Woda 63.4 g -

Źródła