Babyfood, ravioli, cheese filled, with tomato sauce - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 99 kcal | - | |
Białko | 3.6 g | 7.2% DV | 145% D |
Tłuszcz | 2.2 g | 2.8% DV | |
Węglowodany | 16.3 g | 5.9% DV | |
Cukry | 0.59 g | - | |
Błonnik | 0.1 g | 0.4% DV | 7.22% D |
Woda | 76.5 g | - | |
Popiół | 1.4 g | - | |
Sód | 282 mg | 12% DV | |
Cholesterol | 7 mg | 2.3% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 8 mg | 1.5% DV | 29.38% D |
Kwas foliowy | 36 ug | - | - |
Witamina A | 494 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.12 mg | 10% DV | 202% D |
Witamina B12 | 0.05 ug | 2.1% DV | 42.09% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.14 mg | 11% DV | 218% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.65 mg | 10% DV | 208% D |
Witamina B6 | 0.09 mg | 5.3% DV | 107% D |
Witamina C | 0.1 mg | 0.1% DV | 2.24% D |
Witamina D | 1 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 9.4 ug | 7.8% DV | 158% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 2 ug | - | - |
Karoten, beta | 230 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 3 ug | - | - |
Folate, food | 36 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 36 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 32 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 51 ug | 5.7% DV | 114% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.42 mg | 2.8% DV | 56.57% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 54 mg | 4.2% DV | 83.92% D |
Miedź | 0.04 mg | 4.4% DV | 89.79% D |
Żelazo | 0.8 mg | 4.4% DV | 89.79% D |
Magnez | 7 mg | 1.7% DV | 33.67% D |
Fosfor | 56 mg | 4.5% DV | 90.51% D |
Potas | 32 mg | 0.7% DV | 13.75% D |
Selen | 13.4 ug | 24% DV | 492% D |
Sód | 282 mg | 12% DV | 248% D |
Cynk | 0.35 mg | 3.2% DV | 64.28% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.04 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.42 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.51 g | - | |
Kwas masłowy | 0.05 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.03 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.02 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.01 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.03 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.13 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.49 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.16 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 16.3 g | 5.9% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 1.4 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 7 mg | 2.3% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 76.5 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central