Desserts, egg custard, baked, prepared-from-recipe - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 104 kcal | - | |
Białko | 5.02 g | 10% DV | 193% D |
Tłuszcz | 4.58 g | 5.9% DV | |
Węglowodany | 11 g | 4% DV | |
Cukry | 11 g | - | |
Woda | 78.86 g | - | |
Popiół | 0.76 g | - | |
Sód | 61 mg | 2.7% DV | |
Cholesterol | 84 mg | 28% DV |
Witaminy ❯
Kwas foliowy | 10 ug | - | - |
Witamina A | 175 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 mg | 3.2% DV | 60.9% D |
Witamina B12 | 0.39 ug | 16% DV | 313% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.24 mg | 18% DV | 355% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.11 mg | 0.7% DV | 12.62% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.57 mg | 11% DV | 219% D |
Witamina B6 | 0.05 mg | 2.8% DV | 54.3% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina K (filochinon) | 0.2 ug | 0.2% DV | 3.21% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 6 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 2 ug | - | - |
Folate, food | 10 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 10 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 49 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 49 ug | 5.4% DV | 105% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina E | 0.22 mg | 1.5% DV | 28.21% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 107 mg | 8.2% DV | 158% D |
Miedź | 0.03 mg | 3.1% DV | 59.83% D |
Żelazo | 0.35 mg | 1.9% DV | 37.39% D |
Magnez | 11 mg | 2.6% DV | 50.37% D |
Mangan | 0.01 mg | 0.4% DV | 8.36% D |
Fosfor | 113 mg | 9% DV | 174% D |
Potas | 148 mg | 3.1% DV | 60.56% D |
Selen | 8.8 ug | 16% DV | 308% D |
Sód | 61 mg | 2.7% DV | 51% D |
Cynk | 0.54 mg | 4.9% DV | 94.41% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.07 g | - | |
Omega-3 DHA | 0.01 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.31 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.01 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 1.32 g | - | |
Kwas arachidowy | 0 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0.06 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.07 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.06 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.07 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.07 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.26 g | - | |
Kwas palmitynowy | 1.11 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.46 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.05 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 11 g | 4% DV |
Inne ❯
Popiół | 0.76 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 84 mg | 28% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 78.86 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central