Cookies, peanut butter, commercially prepared, soft-type - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źródła

Ogólne

Element Amount Daily value Density
Energia
457 kcal - -
Białko
5.3 g 11% DV 46.39% D
Tłuszcz
24.4 g 31% DV -
Węglowodany
57.7 g 21% DV -
Błonnik
1.7 g 6.1% DV 26.57% D
Woda
11.5 g - -
Popiół
1.1 g - -
Sód
336 mg 15% DV -
Cholesterol
0 mg 0% DV -

Witaminy

Element Amount Daily value Density
Kwas foliowy
110 ug - -
Witamina A
0 iu - -
Witamina B1 (Tiamina)
0.25 mg 21% DV 90.44% D
Witamina B12
0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina)
0.17 mg 13% DV 55.55% D
Witamina B3 (Niacyna)
2.16 mg 14% DV 59.08% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
0.36 mg 7.2% DV 31.68% D
Witamina B6
0.03 mg 1.6% DV 6.95% D
Witamina C
0 mg 0% DV 0% D
Element Amount Daily value Density
Folate, food
5 ug - -
Kwas foliowy, ogółem
67 ug - -
Kwas foliowy
62 ug 16% DV 67.83% D
Retinol
0 ug - -
Witamina A, RAE
0 ug 0% DV 0% D

Minerały

Element Amount Daily value Density
Wapń
12 mg 0.9% DV 4.04% D
Miedź
0.08 mg 8.9% DV 38.9% D
Żelazo
0.89 mg 4.9% DV 21.64% D
Magnez
32 mg 7.6% DV 33.34% D
Mangan
0.43 mg 19% DV 81.82% D
Fosfor
87 mg 7% DV 30.46% D
Potas
107 mg 2.3% DV 9.96% D
Selen
4.4 ug 8% DV 35.01% D
Sód
336 mg 15% DV 63.93% D
Cynk
0.55 mg 5% DV 21.88% D
Element Amount Daily value Density
Alanina
0.2 g - -
Arginina
0.46 g - -
Kwas asparaginowy
0.49 g - -
Cysteina
0.09 g - -
Kwas glutaminowy
1.33 g - -
Glicyna
0.26 g - -
Histydyna
0.13 g - -
Izoletyda
0.2 g - -
Leucyna
0.36 g - -
Lizyna
0.2 g - -
Metionina
0.07 g - -
Fenyloalanina
0.27 g - -
Prolina
0.37 g - -
Seryna
0.27 g - -
Treonina
0.17 g - -
Tryptofan
0.06 g - -
Tyrozyna
0.19 g - -
Walina
0.23 g - -
Element Amount Daily value Density
Omega-3 ALA
0.11 g - -
Omega-6 linolowy
4.24 g - -
Omega-9 eikosenowy
0.1 g - -
Omega 9 oleinowy
13.17 g - -
Kwas laurynowy
0 g - -
Kwas mirystynowy
0.09 g - -
Kwas palmitynowy
3.01 g - -
Kwas stearynowy
2.27 g - -
Total (complex+sugars)
57.7 g 21% DV -
Element Amount Daily value Density
Popiół
1.1 g - -
Cholesterol
0 mg 0% DV -
Woda
11.5 g - -

Źródła