Spices, tarragon, dried - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
295 kcal | - | - |
Białko
|
22.77 g | 46% DV | 309% D |
Tłuszcz
|
7.24 g | 9.3% DV | - |
Węglowodany
|
50.22 g | 18% DV | - |
Błonnik
|
7.4 g | 26% DV | 179% D |
Woda
|
7.74 g | - | - |
Popiół
|
12.03 g | - | - |
Sód
|
62 mg | 2.7% DV | - |
Cholesterol
|
0 mg | 0% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Kwas foliowy
|
274 ug | - | - |
Witamina A
|
4200 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.25 mg | 21% DV | 142% D |
Witamina B12
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
1.34 mg | 103% DV | 698% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
8.95 mg | 56% DV | 379% D |
Witamina B6
|
2.41 mg | 142% DV | 961% D |
Witamina C
|
50 mg | 56% DV | 377% D |
Witamina D
|
0 iu | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Folate, food
|
274 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
274 ug | - | - |
Kwas foliowy
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol
|
0 ug | - | - |
Witamina A, RAE
|
210 ug | 23% DV | 158% D |
Witamina D (D2 + D3)
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Minerały ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Wapń
|
1139 mg | 88% DV | 594% D |
Miedź
|
0.68 mg | 75% DV | 510% D |
Żelazo
|
32.3 mg | 179% DV | 1217% D |
Magnez
|
347 mg | 83% DV | 560% D |
Mangan
|
7.97 mg | 346% DV | 2348% D |
Fosfor
|
313 mg | 25% DV | 170% D |
Potas
|
3020 mg | 64% DV | 436% D |
Selen
|
4.4 ug | 8% DV | 54.24% D |
Sód
|
62 mg | 2.7% DV | 18.28% D |
Cynk
|
3.9 mg | 35% DV | 240% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
2.96 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
0.74 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
0.36 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0.03 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.12 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
1.2 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.41 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0.11 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars)
|
50.22 g | 18% DV | - |
Inne ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Alkohol etylowy
|
0 g | - | - |
Popiół
|
12.03 g | - | - |
Kofeina
|
0 mg | - | - |
Cholesterol
|
0 mg | 0% DV | - |
Teobromina
|
0 mg | - | - |
Woda
|
7.74 g | - | - |
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -