Squash, Indian, cooked, boiled (Navajo) - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
16 kcal | - | - |
Białko
|
0.31 g | 0.6% DV | 77.5% D |
Tłuszcz
|
0.15 g | 0.2% DV | - |
Węglowodany
|
3.22 g | 1.2% DV | - |
Cukry
|
2.02 g | - | - |
Błonnik
|
1.5 g | 5.4% DV | 670% D |
Woda
|
96.21 g | - | - |
Popiół
|
0.1 g | - | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.01 mg | 0.8% DV | 104% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.02 mg | 1.2% DV | 144% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
0.1 mg | 0.6% DV | 79.69% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
0.06 mg | 1.2% DV | 150% D |
Witamina B6
|
0.03 mg | 1.9% DV | 243% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Folate, food
|
7 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
7 ug | - | - |
Minerały ❯
Brak danych
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Brak danych
Więcej... ❯
Brak danych
Węglowodany ❯
Inne ❯
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -