Tomato juice, with added ingredients, from concentrate, shelf stable - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
|
23.31 kcal | - | - |
|
0.86 g | 1.7% DV | 147% D |
|
0.29 g | 0.4% DV | - |
|
4.32 g | 1.6% DV | - |
|
93.6 g | - | - |
|
0.93 g | - | - |
|
236 mg | 10% DV | - |
Witaminy
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.04 mg | 3.5% DV | 299% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
0.09 mg | 0.5% DV | 46.39% D |
Witamina B6
|
0.08 mg | 4.5% DV | 384% D |
Witamina C
|
49.8 mg | 55% DV | 4748% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Kwas foliowy, ogółem
|
18.93 ug | - | - |
Minerały
❯
Aminokwasy
❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe
❯
Brak danych
Więcej... ❯
Brak danych
Węglowodany
❯
Inne
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Popiół
|
0.93 g | - | - |
Kwas cytrynowy
|
0 mg | - | - |
Kwas jabłkowy
|
11.24 mg | - | - |
Azot
|
0.14 g | - | - |
Kwas szczawiowy
|
0 mg | - | - |
Kwas kinowy
|
0 mg | - | - |
Woda
|
93.6 g | - | - |
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 40. Category: Vegetables and Vegetable Products (11)